Plattform for digitale mediekjøp

Programmatisk annonsering

Ta kontroll og effektiviser din annonsering

Vi gjør det enkelt for deg som mediekjøper å få innsikt-og kontroll i din annonsering. Banner, Smart-TV, video- og native er kjente typer av annonsering som gjennomføres enkelt gjennom vår plattform. Med innsikt i realtid vil du få en unik mulighet til å forbedre din annonsering- og resultat.

delta-logo

Videoannonser

Video engasjerer. Via vår plattform kan du annonsere Instream- eller outstream på desktop, tablet, mobil- eller Smart-TV.

delta-logo

Native-annonser

Få enkelt tilgang til native-annonsering gjennom vår generator. Hvor du enkelt kan produsere native-annonser til de publisistene du måtte ønske.

delta-logo

Banners

Få oversikt over hvilke formater- og plasseringer som gjelder for de ulike publisistene. Uavhengig om du ønsker nasjonal- eller internasjonal dekning.

delta-logo

Kontekstuell annonsering

Vis din merkevare- og annonse plassert i henhold til det redaksjonelle. Krever ingen bruk av data.

delta-logo

Tvillinger/DMP

Mulighet til å analysere din egen data og se hvem som er i din målgruppe. Gjennom vår DMP vil du kunne bygge unike segmenter basert på din egen førstepartsdata.

delta-logo

Retargeting

Riktig budskap til dine potensielle kunder, basert på handlinger- eller interesser. Vil du lage unikt budskap basert på sitebesøk, historikk- eller handling?

Digital annonsering

Smart teknologi gir uendelige muligheter

Programmatisk annonsering vokser år etter år. Globalt ble det brukt 278 milliarder dollar på digital annonsering i 2020. Bortimot alle medier tilbyr annonsering i digitale kanaler. Fordelene med digital annonsering er mange. Muligheten til rask produksjon og distribusjon av annonsering, skalerbart, enklere mediekjøp og kontroll i realtid ser vi som positive effekter av digital annonsering.

programmatic advertising

Vår plattform har 99% dekning på alle norske siter

programmatiskplattform

Hva kan programmatiske kjøp gjøre for deg- og ditt brand?

Annonser smartere gjennom algoritmer- og innsikt i realtid. Gjennom analyse vil du få innsikt i hvem som er din målgruppe, og hvor du treffer din målgruppe. Velg selv hvor ditt brand skal synliggjørøes, både nasjonalt- og internasjonalt.

Gjennom vår DSP- og DMP vil du få innsikt- og en bedre forståelse for målgruppens interesser av dine produkter- eller tjenester. Vi skaper unike segmenter basert på din egen førstepartsdata, og sørger for at du får mest mulig ut av annonsekronene dine.

Hvorfor anvende vår plattform?

  • 30% mer rekkevidde for samme budsjett gjennom frekvenskontroll
  • Krever mindre arbeid for annonsekjøp
  • Gir deg mer kontroll over dine mediekjøp
  • Riktig innhold, i riktig kontekst til rett tid
  • Innsikt- og optimalisering i realtid
  • Tilgang til Smart-TV, desktop, tablet- og mobil
  • Fullstack plattform – DSP, Ad server, DMP
  • Egen rådgiver for å tilpasse- og utnytte programmatisk annonsering best mulig

En plattform for mediekjøp

Vi hjelper deg

Vi forstår at digital annonsering kan virke komplisert- og utfordrende. Hvor det samtidig finnes en rekke aktører som kan bistå med rådgivning- og mediekjøp.

Siden 2002 har Delta Projects hjulpet små- og store kunder med programmatisk annonsering. Vi jobber både med mediebyråer- og annonsører i henhold til strategibygging, rådgivning- og opplæring av trading avdeling. Vi bistår med support- og oppfølging underveis for at du skal få mest igjen for dine programmatiske mediekjøp.

Du velger om vi skal håndtere kampanjene- og mediekjøpene for deg, eller om du ønsker å være self-served med 100% support fra oss.

right-image

Noen av våre kunder

Vil du ha oss med på laget?

Vil du gjøre smartere mediekjøp via vår plattform? Kontakt oss så tar vi en prat!

Du får kontinuerlig veiledning rundt dine programmatiske kampanjestrategier. Vi begynner alltid med en gratis veiledning- og rådgivning hos oss. Fyll inn så kontakter vi deg!

reCAPTCHA is required.