Plattform för digitala mediaköp

Programmatisk annonsering

Ta kontroll och effektivisera din annonsering

Vi gör det enkelt för dig som mediaköpare genom att erbjuda en plattform där du genomför dina digitala mediaköp. Banner-, video- native- och smart TV-annonser är olika typer av annonser som finns tillgängliga i vår plattform på miljontals sajter. Via vår egenutvecklade DSP (Demand Side Platform) kan du komma igång med programmatiska köp.

Optimera i realtid för att skapa bättre resultat!

delta-logo

Videoannonser

Video engagerar. Via vår plattform kommer du åt annonsytor på webb-tv på mobil & desktop. Du kommer även åt smart-tv.

delta-logo

Native-annonser

Bli en del av artikelflödet och få högre klickfrekvens. Annonsera med puffar som ser ut som artiklar via vår DSP.

delta-logo

Banners

Nå premiumsajter via Schibsted, Bonnier m.fl eller välj beteendestyrt, kontextuellt, retargeting och mycket mer.

delta-logo

Kontextuell annonsering

Visa annonser baserat på redaktionellt innehåll. Kräver ingen användning av persondata.

delta-logo

Tvillingar/DMP

Möjlighet att analysera din egen data och se vem som är din målgrupp. Genom vår DMP kan du bygga unika segment baserat på förstapartsdata.

delta-logo

Retargeting

Riktade annonser till potentiella kunder baserat på tidigare beteende. Till exempel sajtbesök, sökhistorik och mycket mer.

Digital annonsering

Smart teknik ger dig oändliga möjligheter

Programmatisk annonsering växer år efter år. Trots en global pandemi har annonseringsbudgeten för programmatiska köp legat på en stadig nivå. Enligt IAB Europes undersökning köps 70% av display-annonsering programmatiskt. Video-, native-, och smart-TV är format som växer snabbt bland de programmatiska annonsköpen.

Möjligheten till snabb produktion och distribution, skalbarhet, enklare mediaköp, möjligheten till många olika målgruppsstyrningar och kontroll i realtid ser vi som positiva effekter av programmatisk annonsering.

programmatiskannonsering

Vår plattform har 99% täckning på svenska sajter

programmatiskplattform

Vad kan programmatiska köp göra för dig och ditt företag?

Gör smartare annonsköp med hjälp av algoritmer samt egen och extern data. Genom att välja ut en målgrupp baserat på stad, intresse eller annat så kan du köpa annonser mer effektivt. Du slipper annonsera mot personer som inte är intressanta för dig samtidigt som du har möjlighet att synas på bra sajter.

I vår plattform kan du analysera dina besökare på sajten för att få en bättre förståelse för målgruppens beteende, intresse och vad som triggar att de faktiskt köper av dig. Vi skapar segment och skapar personaliserade annonser för bäst respons. Med hjälp av datan kan vi även hitta liknande profiler att annonsera mot.

Varför använda vår plattform?

  • 30 % mindre budget för samma reach (frekvenskontroll).
  • Kräver mindre arbete för annonsköp.
  • Kommer ge dig mer kontroll över dina mediaköp.
  • Rätt målgrupp (Data), med rätt innehåll i rätt tid.
  • Ett oändligt inventory.
  • Optimerar kampanjer i nutid.
  • Tillgång till premiumsajter och format.

En plattform för digitala mediaköp

Vi hjälper dig

Vi förstår att digital annonsering kan verka komplicerat och svårt. Det finns en rad olika aktörer där ute som kan hjälpa dig med digital annonsering baserat på algoritmer, data, AI och maskinlärning.

Sedan 2002 har vi på Delta Projects hjälpt små och stora kunder. Vi jobbar med både byråer och marknadsavdelningar. Vi har en egenutvecklad teknik som är byggd från annonsörens perspektiv och som innehåller lokal data. Förutom att tillhandahålla plattformen för annonsering så är vi också din högra hand gällande rådgivning kring din digitala annonsering.

Välj själv om du vill att vi hanterar dina kampanjer eller om du vill köra self-service, dvs. hantera dina kampanjer själv i vår plattform.

right-image

Några av våra kunder

Vill du göra smartare mediaköp via vår plattform? Kontakta oss så pratar vi mer!

Vi ger dig kontinuerlig vägledning kring dina digitala kampanjstrategier. Vi börjar alltid med en gratis målgruppsanalys när du börjar jobba med oss. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

reCAPTCHA is required.
deltaprojects-stockholm

Vill du ringa, maila eller besöka oss?

Maila oss på se@deltaprojects.com
Ring oss på: +46 8 667 76 90

Besök oss på: Linnégatan 89E, 115 23 Stockholm